Site Logotype
Hair Colorist

Τι είναι το OLAPLEX;

τι ειναι το OLAPLEX

To OLAPLEX είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη υπηρεσία η οποία βοηθάει τους κομμωτές να πετύχουν πολύ ξανθά αποτελέσματα στα μαλλιά χωρίς να καταστρέφουν την τρίχα. Δημιουργοί του δύο χημικοί γνωστοί στον χώρο , ο Dr Eric Pressly και ο  Dr Craig Hawker. To Olaplex σχεδιάστηκε με σκοπό να επανασυνδέει τους δισουλφιδικούς δεσμούς οι οποίοι σπάνε από τις τεχνικές εργασίες βαφής και αποχρωματισμού και είναι ελεύθερο από σιλικόνες, έλαια, αλδεύδες, parabens, γλουτένη και δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε ζώα!

Πώς λειτουργεί το Olaplex

Olaplex Bond Multiplier No 1

Το Olaplex Bond Multiplier προστίθεται απ’ευθείας στο ντεκαπαζ ή το χρωστικό μετά την μίξη με το οξυζενέ και βοηθάει στο να ελαφρύνει το χρώμα του μαλλιού. Συνδυάζεται ιδανικά με το 2ο προϊόν της σειράς, για καταπληκτικά αποτελέσματα στα μαλλιά σας.

Olaplex Bond Perfector No 2

Το Olaplex Bond Perfector εφαρμόζεται μετά το ξέβγαλμα το λιγότερο για 5 λεπτά. Μετά ξεβγάζουμε, λούζουμε και περνάμε conditioner. Ββοηθάει στη μείωση του σπασίματος των μαλλιών, μετά από κάθε υπηρεσία περιποίησης.

* Σημειώστε ότι  οι εφαρμογές  γίνονται μόνο από επαγγελματίες κομμωτές – εκπαιδευμένους για την σωστή χρήση των προϊόντων!

Μπορώ να εφαρμόσω το Olaplex στο σπίτι;

Στο σπίτι μπορούμε να εφαρμόσουμε μόνο το Olaplex No 3 Hair Perfector το οποίο περιέχει το ίδιο μοναδικό, δραστικό συστατικό με το  Olaplex Bond Multiplier No 1 και  το Olaplex Bond Perfector No 2 και δίνει την δυνατότητα αναδόμησης των μαλλιών μεταξύ των υπηρεσιών στο κομμωτήριο, καθώς το προϊόν συνεχίζει να συνδέει τους δεσμούς της τρίχας!

Για ολοκληρωμένη περιποίηση και απίθανο αποτέλεσμα, καλή είναι η χρήση και των τριων προϊόντων της σειράς Olaplex, ξεκινώντας από τη φροντίδα στο κομμωτήριο και ολοκληρώνοντας τη δράση στο σπίτι.

Υπάρχουν άλλες χρήσεις του Olaplex;

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OLAPLEX BOND STRENGTHENING:

Αν ένας πελάτης έρθει με ταλαιπωρημένα μαλλιά, αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο βήμα.

Το Bond Multiplying System μπορεί να αποτελέσει το «κουμπί» για την ενεργοποίηση των μαλλιών του πελάτη σας και με αυτόν τον τρόπο σας επιτρέπει να επαναφέρετε τη δύναμη, τη δομή και την ακεραιότητα των μαλλιών του στο σημείο όπου μια υπηρεσία βαφής να είναι και πάλι εφικτή!

σειρά olaplex κομμωτηριο επαγγελματιες

 

Το Olaplex είναι ένα εξαιρετικό  πολυεργαλείο για όλους εμάς τους επαγγελματίες κομμωτές που σεβόμαστε τη δουλειά μας και τους πελάτες μας.

Για να μάθετε περισσσότερα επικοινωνήστε μαζί μας ή ελάτε από το κομμωτήριο να βρούμε λύσεις.

Share